Hvad er fødevaregodkendte plastemballagefilmruller, og hvad er deres klassifikationer?

Emballagefilmen fremstilles hovedsageligt ved at blande og ekstrudere flere polyethylenharpikser af forskellig art.Den har punkteringsmodstand, super styrke og høj ydeevne.

Emballagefilmer klassificeret i syv kategorier: PVC, CPP, OPP, CPE, ONY, PET og AL.

1. PVC

Den kan bruges til at lave emballagefilm, PVC varmekrympende film osv. Anvendelse: PVC flaske etiket.

PVC flaske etiket1

2. Støbt polypropylenfilm

Støbt polypropylenfilm er en polypropylenfilm fremstillet ved tapestøbning.Det kan også opdeles i almindelig CPP og madlavnings-CPP.Den har fremragende gennemsigtighed, ensartet tykkelse og ensartet ydeevne i både lodrette og vandrette retninger.Det bruges generelt som det indre lagmateriale af kompositfilm.

CPP (Cast Polypropylene) er en polypropylen (PP) film fremstillet ved støbt ekstruderingsproces i plastindustrien.Anvendelse: Det bruges hovedsageligt til det indre tætningslag afsammensat film, velegnet til emballering af olieholdige artikler og kogebestandig emballage.

3. Biaksialt orienteret polypropylenfilm

Biaksialt orienteret polypropylenfilm fremstilles ved at co-ekstrudere polypropylenpartikler til plader og derefter strække i både lodret og vandret retning.

Anvendelse: 1. Anvendes hovedsageligt tilsammensat filmtrykflade.2. Det kan laves til perlemorsfilm (OPPD), ekstinktionsfilm (OPPZ) osv. efter speciel behandling.

4. Kloreret polyethylen (CPE)

Kloreret polyethylen (CPE) er et mættet polymermateriale med hvidt pulver, ugiftigt og smagløst.Den har fremragende vejrbestandighed, ozonbestandighed, kemisk resistens og ældningsbestandighed, samt god olieresistens, flammehæmning og farveevne.

5. Nylonfilm (ONY)

Nylonfilm er en meget hård film med god gennemsigtighed, god glans, høj trækstyrke, høj trækstyrke, god varmebestandighed, kuldebestandighed, oliebestandighed og modstandsdygtighed over for organiske opløsningsmidler, god slidstyrke, punkteringsbestandighed og blød, fremragende iltmodstand; men det har dårlig vanddampbarriereydelse, høj fugtabsorption, fugtgennemtrængelighed, velegnet til emballering af hårde varer, såsom fedtet mad Kødprodukter, stegt mad, vakuumpakket mad, madlavning osv.

Anvendelse: 1. Det bruges hovedsageligt til overfladelaget og mellemlaget af kompositmembran.2. Oliefødevareemballage, frossenemballage, vakuumpakning, madlavningssteriliseringsemballage.

6. Polyesterfilm (PET)

Polyesterfilm er lavet af polyethylenterephthalat som råmateriale, som ekstruderes til tykke plader og derefter biaksialt strækkes.

Prisen på polyesterfilm er dog relativt høj, med en generel tykkelse på 12 mm.Det bruges ofte som det ydre materiale til madlavningsemballage og har god trykbarhed.

Anvendelser: 1. Kompositfilm overflade trykmaterialer;2. Den kan aluminiseres.

7. AL (aluminiumsfolie)

Aluminiumsfolie er en slags emballagematerialesom endnu ikke er blevet erstattet.Det er en fremragende varmeleder og solsejl.

PVC flaske etiket2

8. Aluminiseret film

På nuværende tidspunkt omfatter de mest udbredte aluminiserede film hovedsageligt polyesteraluminiseret film (VMPET) og CPP aluminiseret film (VMCPP).Den aluminiserede film har egenskaberne af både plastfilm og metal.Rollen af ​​aluminiumbelægning på filmoverfladen er at blokere lys og forhindre ultraviolet stråling, hvilket ikke kun forlænger indholdets holdbarhed, men også forbedrer filmens lysstyrke.Den erstatter til en vis grad alufolie, og har desuden billig, smuk og god barriereydelse.Derfor er aluminiumsbelægning i vid udstrækning brugt i kompositemballage, hovedsagelig brugt i den ydre emballage af tør og puffet mad såsom kiks.


Indlægstid: 20. oktober 2022